' Start
Om HälsoHörnan
Kurser
' Företag
' Produkter
Skratta ? Må bättre!
' Röster från deltagare
Länkar
Ordlista
' Referenser
Kontakt

Om HälsoHörnan Hela Dej

HälsoHörnan Hela Dej
Lili-Ann Kleén

Tfn: 
0761 645568

halsohornan@hotmail.com

www.halsohornan.info

Verksamhet

Min verksamhet är i första hand inriktad på att motivera, entuiasmera,förmedla var-dags-glädje & personlig utveckling, genom föreläsningar, workshops och kurser.
Jag försöker alltid att göra dessa tillfällen till en positiv upplevelse för deltagarna, ett möte präglat av humor och upptäckarglädje, där alla känner sig delaktiga och inte bara sitter tysta och lyssnar. Du får med dig något hem, ett mervärde.


Workshop ,företagsaktivitet ,svensexa/möhippa eller privatlektioner . Praktiska teamwork-övningar. Det mesta går att ordna.  Även olika samarbeten med kollegor .
 "Min styrka är min bredd och min längd" :-)  Eftersom jag jobbat så många år med så många olika delar av välbefinnade och med så många underbara människor.... Många jag möter efter flera år som ger fantastisk feedback, alla goa deltagare som jag lär mig av, alla som kommer tillbaka år efter år...Tack för att ni finns EmojiEmoji 

Exempel på vad jag kan erbjuda :  

Utbildning och erfarenhet

Jag är  Hälsopedagog/skrattinspiratör. Diplomerad massör och shiatsuterapeut (orientalisk medicin och filosofi),(-89) är utbildad inom hälsopedagogik, personlig utveckling och friskvård. Sedan 1992 är jag kursledare i bland annat yoga, avspänning, motion, stresshantering och mental träning. Startade Skrattyoga/kurser 1999, Mindfulness & DansYoga sen 2002
Senast Grön Rehab, friskvård i & av naturen. Håller föredrag och utbildningar sedan mitten av 90-talet. Jag har vid ett flertal tillfällen medverkat i olika radioprogram, till exempel i P4 och lokalradion, samt tillfrågad som expert i tidningar som Aftonbladet Hälsa och Tara.

Vilka vänder jag mig till?

Jag erbjuder kurser och föreläsningar för stora och små grupper, och har arbetat med allt från små lokala föreningar och fester till Gatubolaget, Sjukhus och Volvo. Inget är för litet eller för stort för
HälsoHörnan Hela Dej.Emoji 

Om företaget

HälsoHörnan Hela Dej finns i Göteborg  sedan 1989 och drivs av mig, Lili-Ann Kleén, hälsopedagog, skrattinspiratör och friskvård/kroppsterapeut. Genom möten med andra kulturer, och utbildningar både i Sverige och utomlands, har jag skaffat kunskaper och erfarenheter som jag använder för att hjälpa andra att utvecklas och därigenom även mig själv.